Επιτροπές Ρόδου 1995-2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ » Επιτροπές Ρόδου 1995-2015

Τα μέλη της Επιτροπής Ρόδου, λόγω του ότι κατοικούν εκτός της ευρείας περιφέρειας Πρωτευούσης, είναι «αντεπιστέλλοντα» μέλη, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και δεν μπορούν να εκλεγούν στις αρχαιρεσίες που γίνονται κάθε τρία χρόνια στην Αθήνα όπου βρίσκεται και η έδρα της «Μέλισσας», για την ανάδειξη του 17μελούς ΔΣ.

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου τα μέλη της τοπικής Επιτροπής διορίζονται από το εκάστοτε εκλεγόμενο ΔΣ 

Τα μέλη των Επιτροπών του Παραρτήματος Ρόδου της ΔΜ είναι

Για την περίοδο 1986-1995 τα εξής: 

Μαίρη Σταματίου, Λη Μηναΐδη, Δώρα Γεωργίου, Ελένη Καράβα, Κατίνα Αγιακάτσικα, Μπιλιά Ρουσσέττου, Πέρσα Σαλαχούρη, Νάνσυ Βρούχου, Μαρία Κούκουλα, Μαρία Βαρδέλλη, Φαίδρα Μπουτσιούκη, Τάση Παπακωνσταντίνου.

Για την περίοδο 1995-2015, είναι τα εξής  (με τη σειρά που επελέγησαν). 

Σημειώνεται ότι την εικοσαετή αυτή περίοδο, άλλα μέλη έκαναν πολύ μικρή θητεία σαν μέλη της τοπικής Επιτροπής και άλλα πολύ μεγάλη διότι το ΔΣ θεωρούσε σκόπιμο να διορίζει πάντα τα ίδια πρόσωπα από ένα χρονικό σημείο και πέρα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις επιδόσεις και το χαρακτήρα των μελών που επέλεγε (το  χαρακτηριστικό της μακριάς θητείας, θα σημειωθεί με αστερίσκο): 

Αυτά τα μέλη είναι: Άννα Χαρίτου,* Ελένη Ψαρρή, Φωτεινή Εμμανουηλίδη (πολύ λίγο υπηρέτησε  μετά την ένταξή της στην Επιτροπή γιατί δυστυχώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα  στις ΗΠΑ όπου πήγε για διακοπές) Μαίρη Παρασκευά* Φαίδρα Στρατή* Αγγέλικα Μηναΐδη*, Ρόζα Γιαλλούση, Φωτεινή Στέργου, Ντίνα Μαχαιρίδη*.

Από το 1998 μέχρι σήμερα η Επιτροπή Ρόδου στελεχώνεται σταθερά, εκτός από την Άννα Χαρίτου που ήταν μέλος από το 1995, και από τις Φαίδρα Στρατή, Μαίρη Παρασκευά, Αγγέλικα Μηναΐδη (η οποία παραιτήθηκε το 2011) και από το 2010 και από την Ντίνα Μαχαιρίδη, η οποία ωστόσο ήδη από το 2003 ήταν πολύ στενά συνδεδεμένη με τα μέλη της Επιτροπής και προσέφερε τις υπηρεσίες της με όλες της τις δυνάμεις, σε όλες τις εκδηλώσεις έδωσε επομένως πολλά στο Σύλλογο, πριν γίνει καν μέλος της Επιτροπής!

Τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής έχουν δικαίωμα να πλαισιώνονται από όσα άλλα ικανά και χρήσιμα μέλη κρίνουν σκόπιμο. Έτσι από το 2002 το μέλος Ukako Ando-Βασιλείου εργάστηκε σταθερά και με ιδιαίτερο ζήλο στο πλευρό της Επιτροπής και ειδικά στα Μπαζάρ μέχρι το 2013 οπότε μετοίκησε στο εξωτερικό. Έτσι από το 2010 στενή και πολύτιμη συνεργάτις είναι η Άντα Καραγιάννη η οποία χειρίζεται το διαφημιστικό υλικό και την διαφημιστική καμπάνια κάθε εκδήλωσης στη Ρόδο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (FB και άλλα) του Παραρτήματος. Από το 2012 το μέλος η Χρυσάνθη Ηρακλείδη εργάζεται και αυτή συστηματικά  κοντά στην Επιτροπή και έχει γίνει πολύτιμη συνεργάτις της.